Beste klant,

In deze ongekende tijd willen we u graag van dienst blijven in onze winkel waar een voorjaars mooie collectie sieraden & Horloge klaar staan. Wij staan uiteraard ook tot uw beschikking om aan de tafel plaats te nemen om uw wensen wat betreft maken en of veranderen van uw sieraden te verwezenlijken. Ook vervangen wij dagelijks horlogebatterijen en banden (ook inkorten van banden).

Om ervoor te zorgen dat u bij ons veilig kunt winkelen, hebben we de anti-coronavirus maatregelen in acht genomen zoals aanbevolen door het RIVM.

Onze medewerkers hebben we opgedragen bij het minste teken van koorts of keelpijn thuis te blijven en ook in contacten thuis, en met familie en vrienden, goed op de hygiëne te letten. Omwille van algemene gezondheid zouden we u op het hart willen drukken om hetzelfde te doen. Want alleen samen kunnen we het virus de baas.

Onze winkelwinkel openingstijden zullen worden aangepast voor onbepaald tijd:
Maandag: gesloten.
Dinsdag t/m donderdag van 10.00 – 17.00 uur met een lunchpauze van 12.30-13.30 uur.
Vrijdag van 10.00 – 18.00 uur met een lunchpauze van 12.30 – 13.30 uur.
Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur en doorlopend geopend.

Er is uiteraard de mogelijkheid om privé na sluitingstijd te winkelen. Bel of mail ons via 0543-466560 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot wensen wij iedereen, zieken in het bijzonder, veel sterkte in deze moeilijke tijd. We willen in het bijzonder medewerkers in de zorg en hulpdiensten bedanken voor hun toewijding e energie.

Met de vriendelijke groet,
Anny, Noa, Miranda en Marcel
Team, Van Eerden Juwelier & Goudsmid

I.v.m. met uw en onze gezondheid vragen we u te houden aan het volgende:

 • Maximaal 2 klanten in de winkel.
 • Houd 1,5 meter afstand van andere klanten en van onze medewerkers.
 • Wij wassen de handen extra.
  Er staat desinfecterende hand gel voor u klaar.
  Voor de hygiëne wordt er regelmatig tussendoor schoongemaakt.
 • Betaal zo mogelijk met pin of per bank (smartphone).
 • Nies en hoest in uw elleboog.
  Bent u ziek, blijf dan thuis.
 • Het is mogelijk om uw producten te bestellen en het thuis te laten bezorgen.
  Kijk hiervoor op: www.bezorgeninaalten.nl
  Of bestel online in onze webshop. Mailen kan natuurlijk ook.
Step by Step sieraden

Step by Step sieraden worden met de hand gemaakt en geproduceerd in kleine series in Zwitserland en Duitsland van hoogwaardig staal, aluminium, en rubber. Het alluminium is geanodiseert. Anodiseren gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling: de buitenlaag wordt voorzien van een oxidelaag in verschillende kleuren.

De vormgeving van de Step by Step sieraden vindt zijn oorsprong in de geometrie: bal, vierkant, cirkel, lijn…

Variabel
Alle colliers en armbanden zijn multifunctioneel en kunnen in een eenvoudige of dubbele rij worden gedragen. Vanwege het elastische binnenwerk zijn ze met één handgreep te varieren.

Timberland horloges

Timberland is een Amerikaans bedrijf die naast kleding, schoenen, ook mode accessoires als horloges produceert. Het werd op de markt gebracht voor mensen die veel buitenshuis zijn. Het merk kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardig leder in diverse kleuren en de stoere eigentijdse vormgeving.
De horloges zijn voorzien van het kenmerkende Timberland®-boomlogo.

timberland 02 1920x1080

timberland 03 1920x1080

Olympic horloges

Een Nederlands familiebedrijf, sinds 1956. Van stoere chronografen tot slimline series, digitale uurwerken en elegante dameshorloges: Olympic is voor iedereen, geïnspireerd op het dagelijks leven.

Olympic biedt een gevarieerde collectie die aansluit op het modebeeld van nu, waarin altijd de eigenheid en passie terug te zien is. In de winkel hebben we een grote collectie horloges in diverse stijlen.

Het merk staat bekend om haar toegankelijkheid en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met uiteenlopende prijzen vanaf €49,95 en materialen als stainless steel, leer en saffierglas, wordt standaard 3 jaar garantie geboden.

Iets te vieren of een bedankje geven? Verblijd iemand met een cadeaubon van Van Eerden.

Van Eerden Juwelier - Goudsmid

Landstraat 8, 7121 CR Aalten
Telefoonnummer 0543 - 46 65 60

Aangepaste openingstijden i.v.m. het Coronavirus
maandag: gesloten
dinsdag - donderdag: 10.00-17.00 uur
vrijdag: 10.00-18.00 uur
zaterdag: 10.00-16.00 uur (doorlopend geopend)
We lunchen van 12.30 - 13.30 uur

 

Cookies maken het voor ons makkelijker om u van dienst te zijn. Als u gebruik maakt van onze site gaat u akkoord met onze cookies.