We leven in onzekere tijden vanwege Corona, hoe gaat het virus zich ontwikkelen en wat gaat onze regering verder nog voor maatregelen treffen? Zoals het er nu naar uitziet zullen we de kerstdagen thuis gaan doorbrengen omringt door familie en wellicht ook vrienden.

“Een mooi versierde kerstboom, knisperend haardvuur, de bekende kerstnummers klinken door de huiskamer en we genieten van een heerlijk zelf bereid diner.”

Mooie cadeaus voor u en uw dierbaren mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Hieronder vindt u de digitale versie van onze nieuwe brochure. Om uzelf er zeker van te stellen dat u ook daadwerkelijk mooie cadeaus onder de boom heeft met de feestdagen adviseren wij u dit jaar onze winkel op tijd te bezoeken. U vermijdt hiermee ook de traditionele eindejaars drukte zodat u veilig en ontspannen bij ons kunt winkelen. De aanbiedingen in onze brochure zijn voor u als gewaardeerde klant sowieso alvast vanaf heden geldig! We kijken uit naar uw bezoek en tonen u graag de nieuwste collecties horloges en sieraden.

Met feestelijke groeten, Marcel en Miranda, Angela en Noa

Bekijk hier de Bering-collectie van deze winter.

Van Eerden Juwelier - Goudsmid

Landstraat 8, 7121 CR Aalten
Telefoonnummer 0543 - 46 65 60

Openingstijden
Ma: gesloten
Di t/m do.: 10.00-12.30 uur 13.30-18.00 uur
Vrijdag: 10.00-12.30 uur 13.30-20.00 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

Iets te vieren of een bedankje geven? Verblijd iemand met een cadeaubon van Van Eerden.
Cookies maken het voor ons makkelijker om u van dienst te zijn. Als u gebruik maakt van onze site gaat u akkoord met onze cookies.