Is uw favoriete sieraad toe aan een reparatie?
Met veel liefde voor het vak, een eigen atelier en een goudsmid met ruim 15 jaar ervaring bent u verzekerd van een prima advies over de reparatie mogelijkheden en een zeer vakkundige reparatie. Dankzij een gedegen vakopleiding en de ervaring met het repareren van de meest uiteenlopende sieraden kunnen wij u garanderen dat uw opdracht geheel naar uw wens wordt uitgevoerd. Dit gebeurt in ons eigen atelier. Uw sieraden worden niet opgestuurd, zodat u niet lang zonder bent. Eenvoudige reparaties kunnen wij snel uitvoeren, binnen een week. Complexe herstelwerkzaamheden nemen meer tijd in beslag.

Zeker over je sieraden reparaties
Wij kunnen ons voorstellen dat u wenst dat wij uw sieradenreparaties zo zorgvuldig mogelijk uitvoeren. Als geen ander weten wij dat sieraden een belangrijke emotionele waarde kunnen hebben. Bij reparaties worden de sieraden daarom altijd in de winkel in een kluis bewaard. Bovendien zijn al uw sieraden bij ons in bewaring in de winkel verzekerd tegen diefstal.

Helderheid
Wij vertellen vooraf wat de reparaties gaan kosten. U kunt dan ook gerust langskomen om vrijblijvend een prijsopgave te krijgen voor een reparatie aan uw sieraden.

Voorbeelden van reparaties:

  • Ringen: Breuk solderen, (edel)stenen zetten,  vergroten of verkleinen.
  • Colliers, armbanden: Breuk solderen, vergroten, verkleinen, sluiting vervangen.
  • Parelsnoer: Is uw parelsnoer gebroken of is het draad versleten en/of uitgerekt? Dan kunt u bij ons terecht om de snoer opnieuw te laten rijgen en/of knopen.
  • Horloges:
    • Vervangen van batterij, horlogeband.
    • Extern: reparaties aan uurwerk, glas, stift en kroon.
  • Controleren van zettingen.

Het is belangrijk om jaarlijks de zettingen van stenen in sieraden (vooral ringen) door ons te laten controleren, zodat de kans op verlies uiterst gering is.

Deze opdracht is gemaakt voor een jonge klant die de trouwringen van zijn overleden opa en oma had gekregen en daar uit een traditionele-zegelring gemaakt wilden hebben. Uiteindelijk is er gekozen om de bestaande trouwringen te besparen en dat als basis te gebruiken voor de nieuw te maken zegelring.

Bij deze ring is er een klauwtje op de zetting gesoldeerd, deze was weg geraakt. Ook een driehoekig plaatje dat naast de zetting zat is weg en opnieuw nagemaakt en deels gematteerd afgewerkt.

Het betreft hier een gouden herenring met zwarte onyxsteen. De onderband van de ring was zo dun en scherp dat is besloten de onderband in zijn geheel op te dikken zodat het het weer jaren mee kan.

Van Eerden Juwelier - Goudsmid

Landstraat 8, 7121 CR Aalten
Telefoonnummer 0543 - 46 65 60

Openingstijden
Ma: gesloten
Di t/m do.: 10.00-12.30 uur 13.30-18.00 uur
Vrijdag: 10.00-12.30 uur 13.30-20.00 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

Iets te vieren of een bedankje geven? Verblijd iemand met een cadeaubon van Van Eerden.
Cookies maken het voor ons makkelijker om u van dienst te zijn. Als u gebruik maakt van onze site gaat u akkoord met onze cookies.