Een berichtje van een klant:
Als je eens wist hoe mooi ik de ring(en) vind. Hoe gek het misschien ook klinkt, maar ik ben er nog steeds stil van en het liefst wil ik ze graag aan > iedereen om me heen laten zien. Het voelt zo warm en bevoorrecht.

Je hebt iets in je hoofd - het idee neemt steeds betere vormen aan en dan is het zover. Overbrengen aan iemand die - in feite - jouw gedachten kronkel achter de gekozen vorm, moet kunnen omzetten in een echte vorm.
Voor mij was het spannend:
- of ik mijn idee hierachter goed kon overbrengen
- wat het geworden was uiteindelijk
- en de ringen "niet" verloren gegaan waren
- de namen en datum nog echt zichtbaar waren.

Alles bij elkaar een hele zak vol dus. (normaal vind ik het leuk dat soort gingen zelf te doen - boetseer en schilder een beetje -. Maar ja, dit was een stap te ver). Dus toen de ringen/ring tevoorschijn kwamen was de ontlading groot:
- gottseidank waren ze niet verloren gegaan
- de ring was prachtig
- het idee was uitgekomen en
- de gevraagde gegevens waren bewaard gebleven.

Kortom, heel, heel hartelijk bedankt voor het inleven en uitvoeren van mijn idee. En sorry dat ik zo van slag was. Maar in dit geval in de goede zin des woords. Je dacht natuurlijk wat heb ik nu aan de fiets hangen. De ring zal vanaf 25-12-2012 met heel veel plezier, warmte en waardering gedragen worden.

De foto's zijn prachtig en het genieten waard. Vanaf deze plek nogmaals hartelijk dank en samen met je familie, hele fijne feestdagen en een goede Rutsch in het nieuwe jaar toegewenst. Ik kom beslist nog eens kijken naar je nieuwe aanwinsten en als een nieuwe folder uitkomt niet vergeten er een op te sturen.

Charlotte

vermaakring  vermaakring vermaakring

Van Eerden Juwelier - Goudsmid

Landstraat 8, 7121 CR Aalten
Telefoonnummer 0543 - 46 65 60

Openingstijden
Ma: gesloten
Di t/m do.: 10.00-12.30 uur 13.30-18.00 uur
Vrijdag: 10.00-12.30 uur 13.30-20.00 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

Iets te vieren of een bedankje geven? Verblijd iemand met een cadeaubon van Van Eerden.
Cookies maken het voor ons makkelijker om u van dienst te zijn. Als u gebruik maakt van onze site gaat u akkoord met onze cookies.